Nogen siger, at det er synd for vaskebjørnen, den har altid render under øjnene og ligner en skurk. Heldigvis har den ikke hørt om eye patches til at fikse de grimme sorte render. Hvis du vil have øjenmasker til at virke, skal du huske én ting: Det er vigtigt at bruge dem regelmæssigt. Selvom det kan være fristende at smide øjenmaskerne i tasken, når du ikke skal bruge dem, er det en dårlig idé. Du skal sørge for at anvende dem mindst to gange om ugen for at opnå de bedste resultater. Hvis du kun bruger øjenmaskerne, når du føler dig trætte eller har ondt i øjnene, vil du ikke se de samme forbedringer. Netop lige som alting andet, handler det om kontinuerlighed og så længe du gør det regelmæssigt vil du se forbedringer.

Dette skal du gøre for at få en god og sund hud

1. Start med at rense dit ansigt hver morgen og aften. Det er vigtigt, at du fjerner alt make-up og snavs fra din hud for at undgå urenheder og akne. Urenheder kan have mange forskellige årsager, og de kan være svære at behandle. Hvis du har urenheder, er det vigtigt, at du finder ud af, hvad der forårsager dem. Det kan være svært at få bugt med dem, hvis du ikke ved, hvad der forårsager dem.

2. Anvend en fugtighedscreme efter du har renset ansigtet. Fugtighedscremen vil hjælpe med at bevare din huds naturlige fugtbalance og mindske risikoen for tør hud. En tør hud vil gøre, at din hud skaller og du bliver rød i hovedet, og dette vil alle helst undgå. Hvis det bliver meget slemt, kan det også ende med at du får sår i ansigtet fordi huden bliver så tør at den flækker.

3. Anvend en anti-aging creme, når du ønsker at mindske mærkerne og linjerne i ansigtet. Mange kvinder anvender anti-aging creme, fordi de vil mindske synligheden af disse mærker. Det er dog vigtigt at huske, at ingen creme kan fjerne alle mærker og linjer fra ansigtet. Du skal derfor ikke forvente et mirakel, når du begynder at bruge en anti-aging creme. Men det kan dog hjælpe, men ikke være et enestående middel

4. Anvend solcreme dagligt, når du er ude i solen. Solen kan være skadelig for huden og kan forårsage rynker og andre urenheder. Det er derfor vigtigt at anvende solcreme, når du er ude i solen. Husk på, at solcreme ikke kun skal bruges, når du er på stranden eller i poolen. Mange glemmer oftest solcremen når de er udenfor og dyrker sport. Man skal huske solcremen lige meget om man er cykelrytter eller fodboldspiller eller noget helt tredje. Det kan godt være, at man er flottere med brun hud – men det er ikke det værd at få hudkræft over. Det er simpelthen ikke det værd.

5. Anvend en ansigtsmaske mindst to gange om ugen. Ansigtsmasker er gode til at rense ansigt og holde alle dårlige bakterier i skak.